Organització

El nostre col·lectiu “Constituents per la Ruptura” neix com un corrent d’opinió i de dinamització per l’assoliment de la República Catalana (independent) i del canvi social que, tant dins com fora del moviment Procés Constituent, defensa un procés constituent unilateral a Catalunya, en llibertat i amb criteri propi, sense cap subordinació a l’Estat ni a la legalitat vigent. En aquesta línia política, s’inclou el desenvolupament d’un model socioeconòmic basat en la justícia social i ambiental i la defensa de la independència de Catalunya com un mitjà per assolir aquest objectiu.

Com a col·lectiu ens hem dotat d’unes bases organitzatives amb l’intenció de treballar sota una estructura mínima, àgil i legitimada per tots i totes que, defugint de pràctiques burocràtiques, ens permeti consensuar i desenvolupar aquests objectius.

En el marc electoral del 27S, estem adherits a l’espai “Per la Ruptura” (http://perlaruptura.cat), impulsat per la Crida Constituent i la CUP, des d’on donem suport a la candidatura “CUP Crida Constituent”.

Totes aquelles persones que es sentin cridades pel nostre Manifest i vulguin participar en l’assoliment dels seus objectius son benvingudes a treballar plegades amb nosaltres, adherint-se via formulari web, partint de la base de que l’organització no és un fi en sí, sinó un mer instrument per vehicular la participació popular en el procés de construcció social i nacional del país.